Verlichtingsinstallatie

Goede verlichting is ontzettend belangrijk. Het zorgt voor een gevoel van veiligheid en comfort, biedt beter zicht en bepaalt de sfeer in een ruimte. Zijn uw oude lampen aan vervanging toe of wilt u de buitenruimte voorzien van LED verlichting? Het team van Voltis neemt graag het werk uit handen en zorgt voor een veilige verlichtingsinstallatie.

Nieuwe verlichting binnenshuis

Bij het plaatsen van een aanbouw, een verhuizing of een complete renovatie kan een nieuwe verlichtingsinstallatie wenselijk zijn. Wellicht ontbreken er lampen in de bijkeuken of komt deze ruimte een stopcontact tekort. Voor de volledige installatie van nieuwe bedrading is het raadzaam om een ​​professionele elektricien in te schakelen. Voltis heeft jarenlange ervaring in het installeren van verlichting in zowel woningen als bedrijfspanden. Zo kunnen onze elektriciens onder meer uw plafondlampen installeren, maar ook dimmers en inbouwspots. Door een beroep op ons te doen, bent u verzekerd van een juiste aansluiting.

Met een goed lichtplan komt uw interieur nog beter tot zijn recht. Voltis inspireert en ontzorgt u met een lichtontwerp op maat. Dit begint bij het in kaart brengen van uw wensen, de interieurstijl en de functies van de te verlichten ruimten. Op basis hiervan ontwerpen we een plattegrond met alle lichtpunten, armaturen, maatvoering en specificaties. Is het lichtontwerp helemaal naar wens? Dan verzorgen wij graag de uitvoering hiervan.

Ik wil een offerte

Binnenverlichting laten plaatsen door een elektricien
Tuinverlichting laten aanleggen

Buitenverlichting laten aanleggen voor een sfeervolle tuin

Ook de verlichting rondom uw woning of bedrijfspand is van belang. Met de juiste buitenverlichting kunt u in de zomermaanden genieten van lange avonden in de tuin. Heerlijk ontspannen met een goed boek of gezellig een drankje doen met vrienden. Ook een overkapping of veranda zijn sfeervol aan te kleden met buitenspotjes en wandverlichting. Tuinverlichting zorgt niet alleen voor extra sfeer, maar ook voor veiligheid en toegankelijkheid in het donker. Een wandlamp of grondspotjes op de oprit maken dat u makkelijker de auto parkeert of thuiskomt als het donker is. Heeft u een dakterras? Ook dan is verlichting geen overbodige luxe.

De keuze is reuze als het aankomt op buitenverlichting. Van tuin- en grondspots die dienen als accentverlichting tot aan allerlei stijlen buitenlampen voor functioneel licht. Ook over de plek van de verlichting dient goed nagedacht te worden. Voltis geeft u graag advies over het lichtplan voor uw buitenruimte. Aansluitend kan onze ervaren elektricien de buitenverlichting aanleggen.

Offerte aanvragen

Zijn de stoppen in de meterkast doorgeslagen of is de elektra in huis aan vervanging toe? Dan wilt u hulp van de professionele elektriciens van Voltis. We zijn zowel doordeweeks als in het weekend beschikbaar. In geval van nood staan wij direct voor u klaar. Vraag vrijblijvend een offerte aan.