Over Voltis

Voltis is gespecialiseerd in het oplossen van elektriciteitsproblemen en het onderhouden van elektrische installaties. Zowel in woningen als in bedrijfspanden. Wij beschikken over de juiste kennis, ervaring en gereedschappen om de klus veilig en efficiënt uit te voeren. Is er kortsluiting ontstaan of wilt u buitenverlichting laten plaatsen? Voltis regelt het. Ook voor advies over het energiezuiniger maken van uw woning of kantoor kunt u bij Voltis aankloppen.

Periodiek onderhoud en spoedklussen

Periodiek onderhoud helpt om de veiligheid en betrouwbaarheid van uw elektrische installaties te waarborgen. Voltis kan uw installaties controleren, eventuele problemen opsporen en deze verhelpen voordat ze tot grotere storingen leiden. Dát geeft een veilig gevoel. Bij spoedgevallen kan onze elektricien binnen een uur op de stoep staan. Ook in het weekend.

Een groot netwerk van vakmannen voor elke klus

Het aanleggen van elektriciteit of datanetwerken gaat vaak gepaard met andere werkzaamheden. Denk aan loodgieterswerkzaamheden, stucwerk, tegelen en schilderwerk. Voltis beschikt over een groot netwerk van vakmannen in de bouwsector en kan optreden als bemiddelaar. Dient de badkamer opnieuw betegeld te worden na het plaatsen van waterdichte stopcontacten? Dan koppelt Voltis de beste vakman aan uw project. Zo kan de hele klus op korte termijn netjes worden afgerond.

Wie ben ik

In januari 2023 ben ik het elektrotechnisch installatiebedrijf Voltis gestart. Ik heb jarenlange ervaring op het gebied van huis- en bedrijfsinstallaties. Met een diploma van de opleiding Technicus Sterkstroominstallaties (TSI) op zak , ben ik gaan werken als storing-en onderhoudsmonteur voor NS. Na ruim 17 jaar sleutelen aan treinen was het tijd om mijn ‘eigen spoor’ te volgen. Mijn passie voor elektriciteit staat bij Voltis nog altijd op de voorgrond.

Mijn diploma's en certificaten

  • Technicus Sterkstroominstallaties (TSI) niveau 4.
  • Technicus elektrotechnische industriële producten en systemen.
  • VP certificaat.

Offerte aanvragen

Zijn de stoppen in de meterkast doorgeslagen of is de elektra in huis aan vervanging toe? Dan wilt u hulp van de professionele elektriciens van Voltis. We zijn zowel doordeweeks als in het weekend beschikbaar. In geval van nood staan wij direct voor u klaar. Vraag vrijblijvend een offerte aan.