Elektrische installaties

Voltis verzorgt de complete elektrische installatie, gewoon bij u thuis of op kantoor. Schakel ons in voor het aanleggen van bekabeling, het aansluiten van stopcontacten, schakelaars en verlichtingsarmaturen.

Elektra aanleggen in bestaande en nieuwbouwwoningen

Als u een nieuwbouwwoning heeft gekocht of uw woning wilt moderniseren, bestaat de kans dat elektra aangelegd moet worden. Denk aan verlichtingsarmaturen in de uitbouw, het plaatsen van een thermostaat of extra stroompunten in de nieuwe keuken. Wij adviseren u geen risico`s te nemen bij de elektrische installatie bij u thuis. Laat deze klus altijd over aan een ervaren en gecertificeerd elektricien. Het team van Voltis kan u adviseren over de beste oplossingen voor uw specifieke situatie en zorgen voor een vakkundige installatie. Voltis heeft tevens alle know-how in huis op het gebied van energie-efficiëntie. Op deze manier kunnen wij uw (nieuwbouw)woning voorzien van kwalitatieve én duurzame elektrische installaties.

Ik wil een offerte

Elektra aanleggen nieuwe keuken door elektricien
Schakel Voltis in voor de aanleg van elektra in de gehele woning of raadpleeg onze elektriciens voor een kleinere klus. Hieronder een greep uit welke elektrische installaties Voltis voor u kan verzorgen:
  • Aanleggen van nieuwe elektrische installaties;
  • Plaatsen camerabeveiliging;
  • Groepenkast plaatsen / vervangen;
  • Binnen-of buitenverlichting plaatsen;
  • Aanleggen of aanpassen netwerkbekabeling;
  • Aansluiten van inductiekookplaten;
  • Installatie van zonnepanelen of elektrische laadpalen;
  • Aansluiting van stopcontacten en schakelaars.

Elektrische installaties voor bedrijven

Ook voor de elektrische installatie van bedrijven is Voltis de juiste partner. Voor (nood)verlichting, het installeren van camerasystemen of een eenvoudige uitbreiding van de elektrische installatie op kantoor zit u bij ons helemaal goed. U kunt ons inschakelen voor zowel kleine als grote installatieprojecten. Voltis verzorgt indien gewenst het periodiek onderhoud en schiet u snel te hulp bij storingen. Lees meer over onderhoud en reparaties door Voltis.

Offerte aanvragen

Zijn de stoppen in de meterkast doorgeslagen of is de elektra in huis aan vervanging toe? Dan wilt u hulp van de professionele elektriciens van Voltis. We zijn zowel doordeweeks als in het weekend beschikbaar. In geval van nood staan wij direct voor u klaar. Vraag vrijblijvend een offerte aan.