Data- en communicatiebekabeling

Zowel thuis als op kantoor wilt u kunnen vertrouwen op uw datanetwerk. Niemand zit immers te wachten op een haperende internet- of telefoonverbinding. Het team van Voltis neemt graag het werk uit handen en zorgt voor een veilige data- en communicatiebekabeling.

Uw thuisnetwerk netjes geregeld

Wilt u een vaste datakabel naar de zolder of is de warboel aan kabels bij het tv-meubel u een doorn in het oog? Dan is het tijd om een vakman in te schakelen. Voltis elektriciens hebben jarenlange ervaring met het aanleggen van bekabeling voor telefoonlijnen, internetverbindingen en andere netwerken. Wij verbinden de computer, router, tv en telefoon met het net. Ook voor alarmsystemen kan Voltis de databekabeling realiseren. Door de aanleg van uw thuisnetwerk uit te besteden aan een elektricien, heeft u de zekerheid dat alle kabels goed en veilig zijn aangelegd.

Voltis begrijpt dat u liever niet elke dag tegen de kabels van de televisie of de router aankijkt. In het oog springende kabels maken de kamer al snel rommelig. Ook met het oog op het schoonmaken van de woning biedt kabels wegwerken een uitkomst. Geen stof meer dat tussen de kabels blijft zitten of kabels die losgetrokken worden met de stofzuiger. En dan hebben we het nog niet eens gehad over het struikelgevaar van losliggende kabels…

Ik wil een offerte

Thuisnetwerk laten aanleggen door een expert
TV kabels netjes wegwerkenHet netjes wegwerken van kabels en snoeren nemen we bij Voltis dan ook erg serieus. Voltis hanteert verschillende manieren om de bedrading netjes weg te werken. Dit varieert van eenvoudige hulpmiddelen zoals kabelgoten tot aan het infrezen van muren. Ook kunnen kabels weggewerkt worden in vloeren en achter de plinten.

Reparatie en onderhoud van databekabeling

Kabeltje stuk? Voltis repareert de databekabeling op vakkundige wijze zodat ze weer jarenlang meegaan. Ons team is 24/7 beschikbaar om defecte kabels te repareren en indien nodig te vervangen voor een nieuw exemplaar. Na reparatie kunt u snel weer tv-kijken of internetten. Daarnaast is Voltis inzetbaar voor onderhoud aan bestaande netwerken. Databekabeling is onderhoudsarm, maar niet volledig onderhoudsvrij. Periodiek onderhoud is met name relevant als u netwerkstoringen te allen tijde wilt voorkomen. Ook bedrijven met grootschalige patch- en serverkasten hebben baat bij een onderhoudsbeurt. Lees hier meer over onderhoud en reparaties.

Een compleet bedrijfsnetwerk aanleggen

Betrouwbare, snelle en storingsvrije datanetwerken op kantoor zijn tegenwoordig geen luxe, maar essentieel om alle werkzaamheden goed te laten verlopen. Verhuist u naar een nieuw bedrijfspand of gaan de huidige werkplekken op de schop? Dan is het zaak om aandacht te besteden aan het bedrijfsnetwerk. Dit gaat een stuk verder dan simpelweg telefonie- en internetaansluitingen. Op een kantoor is een datanetwerk een stuk uitgebreider dan thuis. Denk aan patchbekabeling, servers, no-break voedingen (noodstroom) en switches. Voor het team van Voltis is dit kinderspel. Wij zorgen voor de aanleg van data- en communicatiebekabeling en de afwerking hiervan. Ook kunnen wij een draadloos netwerk voor u aanleggen.
Compleet bedrijfsnetwerk aanleggen

Offerte aanvragen

Zijn de stoppen in de meterkast doorgeslagen of is de elektra in huis aan vervanging toe? Dan wilt u hulp van de professionele elektriciens van Voltis. We zijn zowel doordeweeks als in het weekend beschikbaar. In geval van nood staan wij direct voor u klaar. Vraag vrijblijvend een offerte aan.