Energie-efficiëntie

Energiebesparing is goed voor het milieu én uw portemonnee. Schakel Voltis in voor deskundig advies voor het energiezuiniger maken van uw woning of bedrijfspand.

Uw woning energiezuiniger maken; maak vandaag nog de stap!

Het verduurzamen van de eigen woning is een onderwerp dat steeds meer ter sprake komt. Men wil het huis energiezuiniger maken om de maandlasten te verlagen of een positieve bijdrage te leveren aan het milieu. Maar ook het verhogen van de woningwaarde speelt een grote rol. Wilt u ook uw huis verduurzamen, maar weet u niet zo goed hoe? Voltis kan advies geven over hoe u elektriciteit kunt besparen en energie-efficiënte oplossingen kunt implementeren.

Kies voor energiezuinige verlichting in huis

Door het toepassen van de juiste verlichting en domotica-systemen bespaart u aanzienlijk op uw energieverbruik. LED-verlichting is de veruit meest energiezuinige verlichting. LED-lampen gebruiken ruim 80 of 90% minder energie dan de ouderwetse gloeilampen en halogeenlampen. En ze gaan nog een stuk langer mee ook. Een LED-lamp kan gemiddeld 35.000 uur branden voordat deze vervangen moet worden. LED-verlichting werd een aantal jaar geleden vaak als ongezellig gezien door de ‘koude’ lichtkleur. Inmiddels is LED-verlichting in bijna elke mogelijke kleurtemperatuur te krijgen.

Ik wil een offerte

LED verlichting voor een meer energiezuinige woning
Hulp bij plaatsing zonnepanelen woning

Van zonnepanelen tot isolatie en laadpalen

Omdat ieder huis anders is, kijkt Voltis naar welke energie-efficiënte oplossingen passen bij uw situatie. Geen kant-en-klaar energie advies dus waar ook uw buurman mee aan de slag zou kunnen. In ons onafhankelijk energie advies vormen uw wensen en budget een belangrijk uitgangspunt. U krijgt een helder inzicht in welke zaken u energie kunt besparen en wat de terugverdientijd van de oplossingen is. Bent u klaar om de stap te zetten? Dan helpt Voltis u graag met de uitvoering. Dankzij ons grote netwerk van vakmannen, is het mogelijk om het hele verduurzamingsproces te coördineren. Voltis vindt de juiste vakman voor de plaatsing van zonnepanelen tot aan isolerend glas of spouwmuurisolatie.

Voltis kan ook helpen bij het installeren van elektrische laadpalen voor elektrische voertuigen. Met een eigen laadpaal op de oprit kunt u de elektrische auto gewoon thuis opladen. Zorgen over de beschikbaarheid van openbare laadstations is verleden tijd. Elke ochtend staat een volle accu op u te wachten!

Uw kantoor verduurzamen

Uw bedrijf nu of in de toekomst verduurzamen? Voltis helpt u hier graag bij. Door het nemen van energiebesparende maatregelen kunt u flink besparen op energiekosten. Een bijkomend voordeel is dat het bedrijfspand interessanter wordt voor mogelijke toekomstige kopers of huurders. U kunt natuurlijk investeren in isolatie of een duurzame verwarmingsinstallatie. Maar ook met kleine, eenvoudige ingrepen kunt u als ondernemer al een significante energie-efficiëntieslag maken. Het plaatsen van energiezuinige verlichting is hier een goed voorbeeld van. Wist u dat verlichting in kantoren verantwoordelijk is voor bijna 60% van het totale energiegebruik? De oude TL-verlichting vervangen is dus zeker lonend.

Voltis heeft alle know-how in huis op het gebied van besparingsmogelijkheden op verlichting in kantoorpanden. Dit omvat ook andere elektrische installaties zoals lichtsensoren voor daglichtafhankelijke lichtregeling. Er zijn meer mogelijkheden dan u denkt!
Kantoor energiezuinig maken

Offerte aanvragen

Zijn de stoppen in de meterkast doorgeslagen of is de elektra in huis aan vervanging toe? Dan wilt u hulp van de professionele elektriciens van Voltis. We zijn zowel doordeweeks als in het weekend beschikbaar. In geval van nood staan wij direct voor u klaar. Vraag vrijblijvend een offerte aan.